‘Goed kauwen vermindert risico dementie’
Groot tekort aan allochtone medisch specialisten
Show all

1e HALALEXPO in Marokko

1e HALALEXPO in Marokko

Afgelopen maand vond voor het eerst in Marokko, een internationale tentoonstelling gewijd aan de export van Halal naar aanleiding van de conferentie over Halal, als onderdeel van de 10e Conventie Frankrijk Maghreb, die in Marrakech gehouden werd onder toezicht van koning Mohammed VI.
halalexpo maroc

Halalexpo International is een professionele aanstelling ten dienste van alle internationale marktleiders van de Halalbusiness:
– Producenten van voedingsmiddelen en voedselbestanddelen en soortgelijke
– Industrie en agro-industrie
– Distributeurs
– Professionals speciale diensten (banken, verzekeringsmaatschappijen, beleggingsfondsen, onderwijs ).

Met een bevolking  van meer dan 1,3 miljard moslims, heeft de Halal-industrie grote ontwikkelingsmogelijkheden, zoals het geval was in het afgelopen decennium.
Geschat op meer dan 500 miljard dollar, groeit de wereldwijde Halalmarkt.

Economische hub Inter Continental, Marokko, en de bredere Maghreb, hebben nu hun platform ingezet in de economische betrekkingen en het verkennen van nieuwe niches van de uitvoer van goederen en diensten met de label Halal.
Met de oprichting van een Halal Label in Marokko is de bedoeling dat lokale en internationale bedrijven het vertrouwen van miljoenen consumenten over de hele wereld zullen verkrijgen.

Ervaringen op dit gebied zijn een aantal baanbrekende landen die werden gepresenteerd op International Halalexpo (Turkije, Maleisië, Frankrijk, België.) om een ​​label voor te stellen in lijn met de huidige en toekomstige behoeften van de wereldwijde markt voor Halal.

 

Mariam Aaras,halalconsulent

 

1e HALALEXPO in Marokko

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *