Halalvoeding info

Moslims mogen alleen voedsel eten dat halal is

Marsepein chocolade bevat alcohol

Lidl: Marsepein chocolade bevat alcohol marsepein   Marsepein is een deegachtig mengsel van gemalen amandelen en suiker. Marsepein wordt vaak gebruikt om gebakjes en (bruids)taartente decoreren. Het bevat meer suiker en minder amandelen dan amandelspijs. De structuur […]

Omegavetzuur capsules Prometeus bevatten varkensgelatine

Ingezonden post: Ik heb ontdekt dat omegavetzuren van een merk varkensgelatine bevat, zie onderstaande info.Vraag omtrent de witte potjes met omegavetzuren: Geachte heer Sander,  Vorige week heb […]

Fishcuisine met ham, gelatine en wijn!

Ingezonden post : Viscuisine met ham, gelatine en wijn! Viscuisine met ham, gelatine en wijn! Dacht lekker veilig vis te kunnen eten, niet dus.. Net opgediend en […]

Vegetarische ravioli van Ikea bevat wijn

Vegetarische ravioli van Ikea bevat wijn Mail naar Ikea Goedendag, Graag willen wij meer info over de vegetarische ravioli en de saus die bij de zalmgerechten […]