Producenten broodje kebab willen imago verbeteren

Varkens-DNA en paardenvlees aangetroffen in rundvleesproducten
Column “Korte blik op de “Halalkip kwestie”
Show all

Producenten broodje kebab willen imago verbeteren

Producenten broodje kebab willen imago verbeteren

Twee producenten van döner kebab willen samen gaan werken met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NWVA).
Dat maakten de bedrijven Jilpaq Holding en Helal Food donderdag bekend, naar aanleiding van nieuws van de Consumentenbond.

De bond meldde vorige week vrijdag dat de helft van de broodjes kebab vol bacteriën zit. De kebabproductenten bestrijden dat en willen dat samen met de NWVA aantonen. Anderzijds zijn er volgens de bedrijven wel degelijk ‘een paar rotte appels, die het voor de rest verpesten. De controle bij verkooppunten moet verscherpt worden en wie zich niet aan de hygiëneregels houdt, moet ook beboet worden.’

‘Wij moeten er met zijn allen alles aan doen dat de broodje döner op een hygiënische en smakelijke wijze wordt bereid.
De verkooppunten van broodje döner moeten informatie krijgen over handhaving van hygiëne’, vervolgen de bedrijven.
Ze willen dat er een lijst met maatregelen komt, waar verkopers zich aan moeten houden.

Bron: ANP

Broodje kebab imago verbeteren

Broodje kebab imago verbeteren

broodje kebab verkopen in nederland goedkoop 

Producenten broodje kebab miet halal in nederland , wel duur 

 

broodje kebab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *