Kurkuma vermindert kans op Alzheimer
16/01/2014
Zorgverzekeraars wijzen onrechtmatig professioneel online dieetadvies af!
21/01/2014
Show all

Anasheedcompetitie tussen 10 islamitische basisscholen

The Voice of Anasheed presenteert

Anasheed

‘De Anasheedstars 2013/2014’Maandenlang hebben leerlingen van 10 islamitische basisscholen zich voorbereid op een anasheedcompetitie. De competitie waarbij zich maar één islamitische basisschool de beste kan zijn. De leerlingen zijn erg enthousiast en zijn bereid om hun muzikale (anasheed) talent aan jullie te tonen.De Anasheedstars is een coachingstraject van de The Voice of Anasheed waarin leerlingen werden getraind om anasheed te zingen op een hoger niveau. De leerlingen hebben twee liedjes gekozen die ze gaan voordragen in de competitie.

De competitie bestaat uit 2 poules (poule A en B), bestaande uit ieder vijf basisscholen, verdeelt over twee dagen. Per poule gaan de twee beste islamitische basisscholen door naar de finale waarbij alleen de beste kan winnen. Tijdens de evenementen zullen de leerlingen beoordeeld worden door juryleden en het publiek kan stemmen. Naast de schoolkoren zal het programma bestaan uit optredens van anasheedzangers en een komediant.

Wil jij komen luisteren naar anasheed en op jouw favoriete schoolkloor stemmen, geef je dan snel op en beleef deze geweldige ervaring.

LET OP: VOL IS VOL!

Anasheedstars : Poule A
Datum : 2 februari 2014
Tijdstip : 13: 00 uur- 17:30
Locatie : Podium Mozaiek
Bos en Lommerweg 191
1055 DT Amsterdam
Entreekosten : € 10 ,-
Reserveren : info@voiceofanasheed.nl

Anasheedstar

leuke song 2013
httpv://www.youtube.com/watch?v=heXFuNMe61o

 

Anasheed

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.