Eerste Europese halalfabriek voor kruiden

Partnerschap tussen het de Belgische (FAVV) en de Marokkaanse Voedsel en Warenautoriteit (ONSSA)
26/04/2013
BANGKOK HALAL 2013 Bangkok goes halal!
26/04/2013
Show all

Eerste Europese halalfabriek voor kruiden

Eerste Europese halalfabriek voor kruiden

Foto: Grondlegster mevrouw Van Hees opent de productie-locatie in Wuppertal

Eerste Europese halalfabriek voor kruiden

In Wuppertal opende Van Hees op 18 april de eerste Europese productiehal waar uitsluitend halalgrondstoffen worden verwerkt tot kruiden en specerijen.

Met het besluit om een fabriek te openen die uitsluitend halalproducten verwerkt, verhoogt Van Hees de productiecapaciteit voor dit marktsegment. De kruidenleverancier heeft gezorgd voor ideale omstandigheden om te voldoen aan de strenge zuiverheidsnormen, opgelegd aan voeding met het label ‘halal’.
Er is geen enkele contaminatie mogelijk met grondstoffen die haram (verboden) zijn.
Halal Control is de onafhankelijke en geaccrediteerde controle- en certificeringsinstantie die erover waakt dat alle producten afkomstig uit
de Van Hees-fabriek vervaardigd zijn in overeenstemming met de internationale halalinstructies.

Bron:vleesmagazine.nl

Kruiden Halalfabriek

 

kruiden

Diëtist Mariam
Diëtist Mariam
Mijn naam is Mariam Aaras en heb deze website gemaakt door en voor jullie om zoveel mogelijk informatie te bieden daar waar veel vragen, discussie en behoefte naar was. Dieetadviezen vanuit de Nederlandse keuken, maar ook rekening houdend met de halalrichtlijnen die moslims hanteren. Daarnaast heb ik een brede interesse in de multiculturele keukens. Zelf ben ik een dubbelbloedje van Marokkaanse en Nederlandse komaf wat mij rijk heeft gemaakt aan voedingskennis. Het is de granaatappel waarmee mijn vader me heeft geïnspireerd om de genezende werking van fruit te gaan onderzoeken en de vijgenboom van mijn opa in Marokko. Mijn moeder heeft me de gezondheidseffecten van boerenkoolstampot en erwtensoep geleerd met een halaltintje. Je bent wat je eet en gezond eten begint bij kennis. Voeding brengt mensen bij elkaar en de verscheidenheid aan culturen is een rijkdom want na zoveel jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Voeding mijn levenspassie en help er graag anderen mee om er van te genieten en gezonder van te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.