Benodigdheden:
500g kipfilet
4 eetlepels zonnebloemolie
3 uien fijngemalen
half bosje bladpeterselie en wat takjes koriander fijngemalen
4 eieren
kruiden:
half pakje filodeeg
Bereidingswijze
Bak de kipfilet in olie met de helft van de kruiden.
Zeef deze en vang de jus op en breng deze terug in de pan.
Voeg de fijngesneden uitjes,peterselie en koriander bij de jus en fruit de uitjes.Voeg 3 eieren al roerende een voor een tot deze gestold zijn.
Snijd in de tussentijd de kipfilet fijn en voeg deze als laatste toe aan de pan.
Roer alles goed om.
Snijd de filodeeg in repen van ongeveer 10 cm breed en besprenkel met klein beetje jus.
Klop het laatste ei los.
Schep 1 eetlepel op een strook en vouw er driehoekjes van. Plak ze dicht met het losgeklopte ei.
Verwarm de oven voor en bak ze in ongeveer 10 minuten gaar op 200 graden Celcius.
Eet smakelijk!
Bismillah!