Gezond Halal liefhebbers
22/01/2013
China misleidt moslimconsument met vals halal etiket
25/01/2013
Show all

Kip van KFC gezond?

KFC kip gezond en halal? 

Inmiddels is bekend dat kip dat bij KFC verkocht wordt niet halal is zie  hier
Maar in hoeverre is kip van KFC gezond?
KFC hoort al jaren bij de Amerikaanse traditie.
Veel mensen eten regelmatig, dag in dag uit  bij KFC maar weten deze mensen wel wat ze daadwerkelijk eten?

Er is een brief de ronde gegaan van Deidre Williams op diverse websites.

Tijdens een recente studie over KFC aan de Universiteit van New Hampshire, kwamen de onderzoekers schokkende feiten tegen. Ten eerste, is het iemand opgevallen dat ze recent de naam gewijzigd hebben?Kentucky Fried Chicken is KFC geworden. Weet men wel waarom?

Er werd gedacht dat de reden voor naamsverandering te maken had met de ‘FRIED’ voedsel zaak. Dat was dus niet het geval!
De echte reden waarom ze het nu KFC noemen is omdat ze het woord kip niet meer mogen gebruiken. Omdat KFC geen echte kippen gebuikt, maar genetische gemanipuleerde organismen mogen ze dus geen Fried Chicken meer heten.
Deze zogenaamde ‘kippen’ worden in leven gehouden door middel van slangetjes in hun lichamen om het bloed en voeding door hun lichaam te pompen.
Ze hebben geen bek, geen veren, en geen voeten.
Hun botstructuur is dramatische gekrompen zodat ze meer vlees produceren.
Dit is natuurlijk geweldig voor KFC het scheelt natuurlijk een hoop geld in de productie kosten, er hoeven geen veren geplukt te worden en geen bek of poten verwijdert te worden.
De overheid heeft hun opgelegd al de menukaarten te veranderen, ze mogen nergens meer het woord kip noemen.
Als je goed oplet zal je dit wel opvallen, luister/ kijk maar eens naar hun reclames, ik garandeer je je zal het woord kip niet meer horen of zien.
Dit is een heel verontrustende zaak.

Ik hoop dat mensen zich realiseren wat er zich afspeelt en laat andere mensen dit ook weten, vertel dit aan zoveel mogelijk mensen. Samen kunnen we er misschien voor zorgen dat KFC weer echte kip gaat gebruiken in plaats van genetische gemanipuleerde organismen.

Deze informatie is afkomstig van
Deidre Williams
Mis Tech, Boston/Hingham
Boston (617) 626-1295
Hingham (781) 740-1600 ext.112

Is deze brief waar?
Volgens de site klopt de info namelijk niet en wordt gezien als hoax en zie http://www.snopes.com/horrors/food/kfc.asp

 

Voorlichtingsbureau Halalvoeding is niet verantwoordelijk voor deze info en is nog aan het verifieren in hoeverre deze info volledig klopt.

 

Als je goed oplet zal je dit wel opvallen motegn gezond kip luister/ kijk maar eens naar hun reclames vaak koop je gezod kip ik garandeer je je zal het woord kip niet meer horen of zien.
Dit is een heel verontrustende zaak. gezond kip vaak kopen Ik hoop dat mensen zich realiseren wat er zich afspeelt en laat andere mensen als gezond kip zien  dit ook weten, vertel dit aan zoveel mogelijk mensen gezond kip vaan niet leker . Samen kunnen we er misschien voor zorgen dat KFC weer echte kip  gezond gaat gebruiken in plaats van genetische gezond kip  gemanipuleerde organismen

is kfc kip gezond

KFC: helder en transparant wat betreft halalinfo

kip gezond  altijd lekker zonder wel halal

 

halal kip is altijd  een kip gezond

kip gezond

Welkom 

Vragen? Mail gerust naar info@ikeethalal.nl

Diëtist Mariam
Diëtist Mariam
Mijn naam is Mariam Aaras en heb deze website gemaakt door en voor jullie om zoveel mogelijk informatie te bieden daar waar veel vragen, discussie en behoefte naar was. Dieetadviezen vanuit de Nederlandse keuken, maar ook rekening houdend met de halalrichtlijnen die moslims hanteren. Daarnaast heb ik een brede interesse in de multiculturele keukens. Zelf ben ik een dubbelbloedje van Marokkaanse en Nederlandse komaf wat mij rijk heeft gemaakt aan voedingskennis. Het is de granaatappel waarmee mijn vader me heeft geïnspireerd om de genezende werking van fruit te gaan onderzoeken en de vijgenboom van mijn opa in Marokko. Mijn moeder heeft me de gezondheidseffecten van boerenkoolstampot en erwtensoep geleerd met een halaltintje. Je bent wat je eet en gezond eten begint bij kennis. Voeding brengt mensen bij elkaar en de verscheidenheid aan culturen is een rijkdom want na zoveel jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Voeding mijn levenspassie en help er graag anderen mee om er van te genieten en gezonder van te worden.

Comments are closed.