Locatie

Voorlichtingsbureau Halalvoeding

Halalvoeding Nederland

Welkom bij ikeethalal.nl!
Voorlichtingsbureau voor Halalvoeding, DE enige onafhankelijke online vraagbank in Nederland voor alle zaken rondom halal en gezonde voeding!

We werken in heel Nederland om zoveel mogelijk informatie te bieden, onderzoeken te verrichten en begeleiding rondom halalproductie en marketing. Zo bezoeken we regelmatig producenten, retailers en instellingen maar ook schrijven we regelmatig artikelen voor de media.
Online werken is onze kracht en bereiken daardoor via social media enorm veel potentiele klanten en enorm veel bezoekers.

Betrouwbaarheid rondom halalvoeding en belangen van de consument staan bij ons voorop!

Voorlichtingsbureau Halalvoeding is een betrouwbaar en vakkundig partner van werkgevers, bedrijven, consumenten, onderwijs- en zorginstellingen in Nederland ten behoeve van (online) dieetadvisering gericht op de moslimgemeenschap met diverse culturele achtergronden en informatie rondom de halalmarkt.

Als onderdeel is (online) dieetadvisering altijd maatwerk en gericht op het bevorderen van bewustwording en daardoor het verbeteren van eigen gedrag en vermogen tot zelfsturing naar een gezonde leefstijl.
Als dietist heb ik de site gestart om onderwerpen waar weinig kennis van is zoals de islamitische voedingsleer en halal productinformatie te belichten om een bijdrage te leveren aan een gezondere maatschappij.

Daarnaast helpen wij bedrijven te voorzien van informatie op gebied van halaldevelopment en betrouwbaarheid te waarborgen onder de consument.

We kunnen diensten uitvoeren om het belang van halalvoeding en gezondheid te promoten.
Onze kernelementen:

  • Transparantie
  • Consumentenvertrouwen
  • Innovatie
  • Maatschappelijk betrokkenheid
  • Duurzaamheid

Wat kunnen wij u bieden?

* Dieetadvisering 
* Halalconsultancy 

Neem gerust contact op door te mailen naar info@ikeethalal.nl of bel 0619908657 (Whatsapp).

Welcome at www.ikeethalal.nl
Information Office Halal Food is an information service aimed specifically for the consumer in the halal market and also specilized on health, lifestyle and diet.
We respond to the latest developments and needs of the multicultural society in their own language if necessary to continue innovating in healthcare and dietadvice.
Besides consumers we are reliable and professional partner of employers, and educational institutions in the Netherlands. We build bridges between cultures within the healthcare and halal food industry.
Transparency, consumer confidence, innovation and social commitment are the key elements.

Besides as dietician I started the website www.ikeethalal.nl to work online to offer diet advice and inform consumers about halal in media, health&lifestyle.