Wat is het verschil tussen meel en bloem?
20/12/2016
Voorlichtingsbureau Halalvoeding in gesprek met het Ministerie over het convenant rituele slacht
29/12/2016
Show all

Win een GRATIS dieet!

Maak nu kans op een GRATIS dieet consult!!!???

Goede voornemens? Ik help je op weg met een GRATIS dieet consult !

Vrijdag 30 januari om 21.00 uur  zal er een gratis online dieetconsult via de fb pagina worden weggeven t.w.v. 65 euro .

Wat moet je doen?
1 Like deze pagina’s:
https://m.facebook.com/ikeethalal/ en
https://m.facebook.com/ikeethalal.nl/
2 Geef een mooie motivatie om kans te maken onderaan dit bericht op:
KLIK HIER

3 Uit de inzendingen zal de winnaar a.s. vrijdag bekend gemaakt worden.

Die gauw mee en maak kans!

Het dieetconsult is geldig tot 1 februari 2017

Meer info over dieetadvies:
klik op https://www.ikeethalal.nl/afspraak-dieetavisering-online/

 

dieet

Diëtist Mariam
Diëtist Mariam
Mijn naam is Mariam Aaras en heb deze website gemaakt door en voor jullie om zoveel mogelijk informatie te bieden daar waar veel vragen, discussie en behoefte naar was. Dieetadviezen vanuit de Nederlandse keuken, maar ook rekening houdend met de halalrichtlijnen die moslims hanteren. Daarnaast heb ik een brede interesse in de multiculturele keukens. Zelf ben ik een dubbelbloedje van Marokkaanse en Nederlandse komaf wat mij rijk heeft gemaakt aan voedingskennis. Het is de granaatappel waarmee mijn vader me heeft geïnspireerd om de genezende werking van fruit te gaan onderzoeken en de vijgenboom van mijn opa in Marokko. Mijn moeder heeft me de gezondheidseffecten van boerenkoolstampot en erwtensoep geleerd met een halaltintje. Je bent wat je eet en gezond eten begint bij kennis. Voeding brengt mensen bij elkaar en de verscheidenheid aan culturen is een rijkdom want na zoveel jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Voeding mijn levenspassie en help er graag anderen mee om er van te genieten en gezonder van te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.