Geen kipderivaten meer uit Nederland naar Indonesië
04/12/2012
Shisha waterpijp vanuit Islamitische visie
05/12/2012
Show all

Eenvandaag halal kip

Eenvandaag halal kip

 

Eenvandaag halal kip

(Uitzendtijd, vandaag om 18:15 uur op Nederland 1)

 

 Moslims in Nederland eten straks geen kip meer

 

Kipfilet, kipkluifjes en kippenvleugels: het is binnenkort verleden tijd voor de Nederlandse moslim. Door nieuwe Europese wetgeving wordt er volgend jaar geen halal-kip meer geproduceerd in de Nederlandse slachthuizen.

Moslims uit heel Europa kwamen gisteren in Rotterdam bij elkaar om te praten over mogelijke acties. EenVandaag spreekt onder meer met Abdulfatteh Ali-Salah van Stichting Halal Correct Certification, die zich door de Nederlandse overheid in de steek gelaten voelt.

Maar er is hoop aan de horizon: nieuwe verdovingstechnieken zijn in ontwikkeling. Moslims vragen om uitstel van deze wetgeving, zodat elk slachthuis over kan stappen op deze nieuwe technieken

 

 

 

Eenvandaag halal kip

 

 

 

 

 

 

Eenvandaag halal kip ( 04/12/2012 

18:15 uur op Nederland 1)

Halal in Nederland

Uitzending Gemist? Bekijk hier:

httpv://www.youtube.com/watch?v=0auGkTXNITI

 

moslism mogen geen Eenvandaag halal kip meer eten dat wil zeggen dat er geen Eenvandaag halal kip meer in nederland is 

vraag is wat moeten moslims nu doen om Eenvandaag halal kip te kunnen eten , moeten ze naar een andere land gaan of hier in nederland blijven niemand weet het Eenvandaag halal kip is een leuke gemaakt maar niet goed genoeg is 

 

 

Eenvandaag halal kip,Eenvandaag halal kip,Eenvandaag halal kip,Eenvandaag halal kip,Eenvandaag halal kip,Eenvandaag halal kip,Eenvandaag halal kipEenvandaag halal kip

Eenvandaag halal kip

Diëtist Mariam
Diëtist Mariam
Mijn naam is Mariam Aaras en heb deze website gemaakt door en voor jullie om zoveel mogelijk informatie te bieden daar waar veel vragen, discussie en behoefte naar was. Dieetadviezen vanuit de Nederlandse keuken, maar ook rekening houdend met de halalrichtlijnen die moslims hanteren. Daarnaast heb ik een brede interesse in de multiculturele keukens. Zelf ben ik een dubbelbloedje van Marokkaanse en Nederlandse komaf wat mij rijk heeft gemaakt aan voedingskennis. Het is de granaatappel waarmee mijn vader me heeft geïnspireerd om de genezende werking van fruit te gaan onderzoeken en de vijgenboom van mijn opa in Marokko. Mijn moeder heeft me de gezondheidseffecten van boerenkoolstampot en erwtensoep geleerd met een halaltintje. Je bent wat je eet en gezond eten begint bij kennis. Voeding brengt mensen bij elkaar en de verscheidenheid aan culturen is een rijkdom want na zoveel jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Voeding mijn levenspassie en help er graag anderen mee om er van te genieten en gezonder van te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.