Maispannekoekjes met banaan, walnoten en honing
Een heerlijk recept hebben wij ontvangen van Mona.
Het smaakt lekker, vullend en gezond door de stukjes fruit en noten.
Het is een glutenvrijrecept dus ideaal voor mensen met darmklachten.
Benodigdheden:
voor 4 personen
500g glutenvrij maïsmeel
2 uitloop eieren
een beetje amandelmelk *
margarine ( evt zonder melkbestanddelen in geval bij koemelkallergie)
honing
banaan
walnoten
Bereidingswijze
Mix de meel en het ei met een beetje melk tot het beslag de juiste dikte heeft (iets dikker dan traditionele pannenkoeken). Snijd de banaan in plakjes.
Bak ze lekker lichtbruin in mespuntje margarine en besmeer ze erna met honing.
Leg er wat plakjes banaan op.
Vervolgs herhaalt men om het extra lekker te maken en strooi tot slot nog wat walnoten overheen.
Eet smakelijk!
* rijstemelk kan eventueel ook gebruikt worden
Mona