online course
ONLINE STUDIE “FIQH OF HALAL”
14/01/2020
Lidl croissant met varkensvet?
21/02/2020
Show all

Welkom bij het Voorlichtingsbureau Halalvoeding

Welkom bij Voorlichtingsbureau Halalvoeding!

Eet gezond & Leef halal

Voorlichtingsbureau Halalvoeding is een voorlichtingsbureau gericht speciaal voor de consument op het gebied van de halalmarkt en daarnaast op gezondheid, lifestyle en dieet.
Wij spelen in op de nieuwste ontwikkelingen en behoeften vanuit de multiculturele samenleving zo nodig in eigen taal om te blijven innoveren in de zorg.
Naast consumentenvoorlichting zijn wij betrouwbaar en vakkundig partner van werkgevers, consumenten, onderwijs- en zorginstellingen in Nederland. We hebben een brugfunctie tussen culturen binnen de zorg en voedingsbranche.

Visie
VH heeft als doel om inzicht te geven in de kwaliteit van halalvoeding in Nederland. Hiermee stimuleren we gezonde, duurzame en veilige halalvoeding en gedragsverandering bij de consument tot meer bewuste gezonde halal voedselkeuze. Kortom streven naar een gezonde halal lifestyle.
VH slaat een brug tussen diverse doelgroepen waarbij transparantie en informatievoorziening voorop staat. Zo hopen we middels advisering dat bedrijven ook inspelen op de behoefte van eerlijke halalvoeding. VH staat voor transparantie, consumentenvertrouwen, innovatie en maatschappelijk betrokken.

Missie
Voorlichtingsbureau Halalvoeding  biedt educatie en informatievoorziening aan via persoonlijke reguliere dieetadvisering middels de dietist, maar ook via voedingsvoorlichtingen en (nieuws)artikelen met als specialisatie halalvoeding.
De informatie gepubliceerd op de website  www.ikeethalal.nl  speelt in op de behoefte van de consument ter bevordering van een gezonde halal lifestyle waar ook andere doelgroepen gretig gebruik kunnen maken van onze site. Een breed publiek die wij dus graag van juiste informatie voorzien rondom gezonde halalvoeding en de ontwikkelingen.

Halalvoeding
Wat is halal eigenlijk? Hoe gezond is halal en zijn halalproducten ook werkelijk halal?
Veel gestelde vragen die bij veel burgers in Nederland en Europa leeft. Voorlichtingsbureau zorgt dat de consument up to date blijft wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op de halalvoedingsmarkt zoals productinformatie, wetgeving en de gezondheidsaspecten ervan.
Als online vraagbank en tegelijk informatiebureau spelen we innovatief in op behoeftes, interesses en kennisniveau van de online moslimconsument.
Onderzoek is een belangrijk onderdeel hierin.

Gezondheid, lifestyle en dieet
Voorlichtingsbureau Halalvoeding biedt professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies online en lifestyle coaching.
Gezond zijn betekent voor iedereen iets anders: afvallen, conditie opbouwen, lekker in je vel zitten of verbetering van je gezondheid.
Er zijn vele verschillende knelpunten in de communicatie tussen hulpverleners en hun cliënten door onder andere de communicatie tussen hulpverleners en cliënten, taalbarrière, cultuurverschillen, onbekendheid met religieuze beleving en verschillende opvattingen over voeding en leefstijl.
Gezonde halalvoeding en voedingsleer vanuit islamitisch perspectief is vaak onbekend waardoor de reguliere dieetadvisering en hulpverlening regelmatig tekort schiet.

Als onderdeel bieden wij laagdrempelig online dieetadvisering op maat aan.
Gericht op het bevorderen van bewustwording en daardoor het verbeteren van eigen gedrag en vermogen tot zelfsturing naar een gezonde leefstijl.
Voorlichtingsbureau Halalvoeding maakt een plan op maat voor je om jouw doelstellingen werkelijk te verwezenlijken.
Gericht op blijvend resultaat en een gezondere leefstijl. Maak dus gauw een afspraak.
Meld je gauw aan via info@ikeethalal.nl voor dieetbegeleiding op maat!
Ga voor healthy halal!

Vragen?
Mail gerust naar Voorlichtingsbureau Halalvoeding via

info@ikeethalal.nl

Mariam Aaras, CEO,
diëtist,halalconsulent
Voorlichtingsbureau voor Halalvoeding

Meer info zie ook rubriek  “OVER ONS”  ikeethalal.nl/ons/

Dé Halalvoeding website in NL/BE

Diëtist Mariam
Diëtist Mariam
Mijn naam is Mariam Aaras en heb deze website gemaakt door en voor jullie om zoveel mogelijk informatie te bieden daar waar veel vragen, discussie en behoefte naar was. Dieetadviezen vanuit de Nederlandse keuken, maar ook rekening houdend met de halalrichtlijnen die moslims hanteren. Daarnaast heb ik een brede interesse in de multiculturele keukens. Zelf ben ik een dubbelbloedje van Marokkaanse en Nederlandse komaf wat mij rijk heeft gemaakt aan voedingskennis. Het is de granaatappel waarmee mijn vader me heeft geïnspireerd om de genezende werking van fruit te gaan onderzoeken en de vijgenboom van mijn opa in Marokko. Mijn moeder heeft me de gezondheidseffecten van boerenkoolstampot en erwtensoep geleerd met een halaltintje. Je bent wat je eet en gezond eten begint bij kennis. Voeding brengt mensen bij elkaar en de verscheidenheid aan culturen is een rijkdom want na zoveel jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Voeding mijn levenspassie en help er graag anderen mee om er van te genieten en gezonder van te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.