Diëtist Mariam aanwezig op het internationale congres “”Women Leadership in the Halal Industry

DE EFFECTEN VAN HARAMZAKEN GEDURENDE 40 DAGEN OP JOUW SALAT & DUA’S
27/02/2022
Europese Commissie organiseert conferentie religieuze slacht in Brussel
21/10/2022
Show all

Diëtist Mariam aanwezig op het internationale congres “”Women Leadership in the Halal Industry

Volg ook het internationale congres! Meld je gauw aan.

Ik ben gevraagd om wat te komen vertellen over mijn ervaring als diëtist waarin ik stappen zette in de halalmarkt naast de reguliere dieetzorg.
Ik zal wat vertellen over mijn redenen en op welke wijze ik mijn onderneming opzette.
Ik zal de uitdagingen waar ik voor kam te staan belichten en advies geven aan nieuwe ondernemers vanuit mijn ervaring en vanuit islamitische perspectief.
Volg me gerust door je gratis te registeren of even een berichtje naar info@ikeethalal.nl te sturen voor de Zoomlink. Of Whatsapp even naar 0619908657.
Of kijk even op www.iHalalConference.com .
Om 13:00 zal ik gastspreker zijn insha Allah. Dus wees erbij!
Ontmoet ook de verschillende vrouwen die succesvolle producten of diensten hebben opgebouwd in de Halal Industrie, zie flyer.

Het congres duurt een week en is dus erg interessant.


Welkom 

Vragen? Mail gerust naar info@ikeethalal.nl

Diëtist Mariam
Diëtist Mariam
Mijn naam is Mariam Aaras en heb deze website gemaakt door en voor jullie om zoveel mogelijk informatie te bieden daar waar veel vragen, discussie en behoefte naar was. Dieetadviezen vanuit de Nederlandse keuken, maar ook rekening houdend met de halalrichtlijnen die moslims hanteren. Daarnaast heb ik een brede interesse in de multiculturele keukens. Zelf ben ik een dubbelbloedje van Marokkaanse en Nederlandse komaf wat mij rijk heeft gemaakt aan voedingskennis. Het is de granaatappel waarmee mijn vader me heeft geïnspireerd om de genezende werking van fruit te gaan onderzoeken en de vijgenboom van mijn opa in Marokko. Mijn moeder heeft me de gezondheidseffecten van boerenkoolstampot en erwtensoep geleerd met een halaltintje. Je bent wat je eet en gezond eten begint bij kennis. Voeding brengt mensen bij elkaar en de verscheidenheid aan culturen is een rijkdom want na zoveel jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Voeding mijn levenspassie en help er graag anderen mee om er van te genieten en gezonder van te worden.

Comments are closed.