Medicinale werking honing ontrafeld
24/02/2014
PvdD; mensonterend en anti-semitisch bezig in halalmarkt vanwege verkiezingen
27/02/2014
Show all

Halal certificeerders in kaart

Halalcertificeerders in kaart                       

Er zijn geen door de overheid vastgestelde normen of regulering van het halal keurmerk omdat halal enkel wordt gezien als een religieuze vereiste. Het ontbreken van door de overheid erkende halal certificatie-eisen geeft dikwijls aanleiding tot wantrouwen van de consument tegenover producten die als halal gelabeld zijn.

Meer info?
Download gratis het informatieformulier 
 Halalcertificeerders in kaart  

English:
Download for FREE:                   Halal certification list

 

 

halal certificeerders

halal certificeerders

Diëtist Mariam
Diëtist Mariam
Mijn naam is Mariam Aaras en heb deze website gemaakt door en voor jullie om zoveel mogelijk informatie te bieden daar waar veel vragen, discussie en behoefte naar was. Dieetadviezen vanuit de Nederlandse keuken, maar ook rekening houdend met de halalrichtlijnen die moslims hanteren. Daarnaast heb ik een brede interesse in de multiculturele keukens. Zelf ben ik een dubbelbloedje van Marokkaanse en Nederlandse komaf wat mij rijk heeft gemaakt aan voedingskennis. Het is de granaatappel waarmee mijn vader me heeft geïnspireerd om de genezende werking van fruit te gaan onderzoeken en de vijgenboom van mijn opa in Marokko. Mijn moeder heeft me de gezondheidseffecten van boerenkoolstampot en erwtensoep geleerd met een halaltintje. Je bent wat je eet en gezond eten begint bij kennis. Voeding brengt mensen bij elkaar en de verscheidenheid aan culturen is een rijkdom want na zoveel jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Voeding mijn levenspassie en help er graag anderen mee om er van te genieten en gezonder van te worden.

Comments are closed.