Voorlopig geen verbod op halal/kosjere slachtwijze
Schandaal met kippenvlees in Marokko
Show all

MELD U NU AAN VOOR DE HALAL EXPO EUROPE 2016

MELD U NU AAN VOOR DE HALAL EXPO EUROPE 2016

Op 17 en 18 april 2016 zal de tweede editie van Halal Expo Europe plaatsvinden in Beursgebouw Eindhoven. Halal Expo Europe is dé beurs voor ondernemers die actief zijn in de snelgroeiende halalindustrie.

Europa is met meer dan 50 miljoen moslims een belangrijke afzetmarkt voor halal producenten. Mede door de hoge koopkracht van de Europese moslimgemeenschap heeft de Europese halalsector een waarde van bijna 70 miljard dollar. Nederland is met ruim 850.000 moslims en haar centrale en daarmee strategische ligging de ideale plek om ondernemers uit de wereldwijde halal sector bij elkaar te brengen.

Halal Expo Europe is gericht op de halal sector, met speciale aandacht voor voeding, cosmetica en de financiële sector. Behalve de aanwezigheid van ongeveer 100 exposanten uit binnen- en buitenland die actief zijn in de halalindustrie, zullen er tevens lezingen, paneldiscussies en seminars plaatsvinden met als doel het overdragen van kennis. Hiernaast zullen matchmaking gesprekken worden georganiseerd met als doel het ontstaan van strategische partnerschappen.

Met honderden verwachte bezoekers uit onder andere Nederland, Turkije, Duitsland, Maleisië, België, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Frankrijk, Egypte, Marokko, Pakistan, Denemarken, Ghana, Tunesië, Irak en Algerije, belooft Halal Expo Europe 2016 een evenement te worden met een multicultureel en internationaal karakter.
1506-HEE-Custom-Banners-02De beursorganisatoren zijn HOGIAF & NBI International.

HOGIAF, de grootste federatie van lokale ondernemersverenigingen waarbij met name Turks-Nederlandse ondernemers zijn aangesloten, stimuleert ondernemers zich te professionaliseren, te internationaliseren, concurrerender te laten worden en te laten participeren binnen bestaande netwerken, zodat zij sneller en effectiever zaken kunnen doen. Het organiseren van Halal Expo Europe draagt bij aan het bereiken van de bovengenoemde doelstellingen.

NBI International heeft zich gespecialiseerd in de communicatie met de publieke en private sector wereldwijd, met als doel het matchen van vraag gestuurde verkoopprocessen gebaseerd op een geïdentificeerde inkoopvraag of inkoopbehoefte. Hiermee vult NBI International het gat in voor opdrachtgevers, als het gaat om internationale handelsbevordering, investeringsvraagstukken en salesmanagement, tussen de algemene doelstelling en de concrete invulling.

Voorlichtingsbureau Halalvoeding is de partner bij uitstek die is aangesteld om bedrijven uit te nodigen op de beurs. U kunt zich via info@ikeethalal.nl inschrijven als standhouder op de beurs waar we een mooie korting voor mogen geven.
Bezoekers kunnen zich aanmelden via de website van Hogiaf.

Graag zien we u tegemoet!

Met vriendelijke groeten,
Mariam Aaras, halalconsulent
Voorlichtingsbureau Halalvoeding
0619908657

Halal Expo Europe 2015 met bezoekers uit diverse landen waaronder Spanje

Halal Expo Europe 2015 met bezoekers uit diverse landen waaronder Spanje

Meer informatie Halal Expo Europe 2015 http://www.ikeethalal.nl/eerste-editie-halal-expo-europe-groot-succes/

 

1 Comment

  1. HALAL schreef:

    […] AANMELDING HALAL EXPO EUROPE 2016 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *