Ramadan: “Maag leeg, geloof onwrikbaar”
27/06/2015
Vasten in Ramadan maakt je jong
08/07/2015
Show all

MO Doc: Hoe halal is halal?

MO Doc: Hoe halal is halal?

 Bekijk de uitzending deel 1KLIK HIER
moslimomroep halal

Gastspreker: Mariam Aaras op Halal Expo Europe 2015

DEEL 2
26 juni 2015

Verdiepend programma waarin relevante thema’s uitvoerig worden behandeld.

In deze documentaire gaan we op zoek naar een goede islamitische definitie van halal en de stand van zaken met betrekking tot de halal-standaardisatie in Nederland en de wereld.

Voor het bekijken van deel 2 KLIK HIER

 

moslimomroep halal deel 1

E120 halal?

 

halal

 

halal

Welkom 

Vragen? Mail gerust naar info@ikeethalal.nl

Diëtist Mariam
Diëtist Mariam
Mijn naam is Mariam Aaras en heb deze website gemaakt door en voor jullie om zoveel mogelijk informatie te bieden daar waar veel vragen, discussie en behoefte naar was. Dieetadviezen vanuit de Nederlandse keuken, maar ook rekening houdend met de halalrichtlijnen die moslims hanteren. Daarnaast heb ik een brede interesse in de multiculturele keukens. Zelf ben ik een dubbelbloedje van Marokkaanse en Nederlandse komaf wat mij rijk heeft gemaakt aan voedingskennis. Het is de granaatappel waarmee mijn vader me heeft geïnspireerd om de genezende werking van fruit te gaan onderzoeken en de vijgenboom van mijn opa in Marokko. Mijn moeder heeft me de gezondheidseffecten van boerenkoolstampot en erwtensoep geleerd met een halaltintje. Je bent wat je eet en gezond eten begint bij kennis. Voeding brengt mensen bij elkaar en de verscheidenheid aan culturen is een rijkdom want na zoveel jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Voeding mijn levenspassie en help er graag anderen mee om er van te genieten en gezonder van te worden.

Comments are closed.