7 kilo eraf in 2 maanden!
05/02/2014
Japan: Halal Development Foundation
06/02/2014
Show all

Red Band bevat varkensgelatine

Red Band snoep bevat varkensgelatine

Red Band snoep bevat merendeel varkensgelatine met uitzondering op de 2 producten “Sweet ’n Pure” en “engelse drop” die rundergelatine bevatten. red bandRed BandB

Bron: redband.nl

Red Band bevat varkensgelatine

Red Band

Diëtist Mariam
Diëtist Mariam
Mijn naam is Mariam Aaras en heb deze website gemaakt door en voor jullie om zoveel mogelijk informatie te bieden daar waar veel vragen, discussie en behoefte naar was. Dieetadviezen vanuit de Nederlandse keuken, maar ook rekening houdend met de halalrichtlijnen die moslims hanteren. Daarnaast heb ik een brede interesse in de multiculturele keukens. Zelf ben ik een dubbelbloedje van Marokkaanse en Nederlandse komaf wat mij rijk heeft gemaakt aan voedingskennis. Het is de granaatappel waarmee mijn vader me heeft geïnspireerd om de genezende werking van fruit te gaan onderzoeken en de vijgenboom van mijn opa in Marokko. Mijn moeder heeft me de gezondheidseffecten van boerenkoolstampot en erwtensoep geleerd met een halaltintje. Je bent wat je eet en gezond eten begint bij kennis. Voeding brengt mensen bij elkaar en de verscheidenheid aan culturen is een rijkdom want na zoveel jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Voeding mijn levenspassie en help er graag anderen mee om er van te genieten en gezonder van te worden.

8 Comments

  1. Suheda schreef:

    Rundergelatine maakt het nog steeds geen halal product????

  2. Noen schreef:

    Gelatine ongeacht welke oorsprong is gemodificeerd en dus niet haram.

  3. Merve schreef:

    Ja maar het kan ook varkensgelatine zijn wat eigenlijk ook is dus voor de zekerheid moet je t gewoon niet eten.

  4. Özden schreef:

    Eet überhaupt geen troep, zoals margarine of halvarine. Houd het gewoon op room- of kokosnoten.

  5. Özden schreef:

    Room- of kokosboter (stomme spellingschecker)

  6. Yasin schreef:

    Ik zie vaak dat de Marokkaanse gemeenschap varkensgelatine vermijden, maar wel producten met (runder)gelatine gewoon consumeren.

  7. Murat schreef:

    Beste Lezers,

    Ik ben zelf een Gelovige Islam volgers, Hellal is wat men verzonnen heeft in Islam. omdat je maar 1 keer per jaar een Dier mag slachten op de naam van God, buiten heeft niemand afgevraagd hoe dat zit,

    omdat hij in 1 God geloven mogen wij geen Dieren Eten die op een anderse naam geslaght is, Buiten dat Mogen we zo wie zo geen varkens eten, Ook Al heb je hem hellal geslacht.? Buiten context..

    dus koe dat in nederlands word geslacht word niet onder de naam Jesus geslacht of op jan kees noemaar op. het word gewoon geslacht zo als in islam. , in Islam mag je geen Blood driken, en daardoor laat je het hart werk doen om de blood uit te pompen uit de lichaam van de dier, en zo lang de dier op schon en het die mag absolut niet leiden door dit geschacht want dat is ook verboden dier te laten leiden,

    kort samen gevat..

    een Koe op een nete gezoende maneer slachten
    is hellal, Je hebt geen imam nodig ,. en voor de gene die anders beweren moeten de Mensen eens uit legen hoeveel keer per jaar jij een Die slag op de naam van GOD ?

    Veder hoeven ze geen verhalen te maken… Hellal is nep bij verzonden heeft niets met ISLAM te maken..

    Als jullie mij niet geloven neem de Book de Quran en lees het zelf.!!!! het is Marketing 100% om Islam volgers te isoleren tegen de ongevige . zodat ze eigen sort verreken. mono poli 🙂

  8. Anoniem schreef:

    @Murat, Halal betekent dat het dier volgens de islam is geslacht het is niet bijverzonden gelatine kan ook van een boom zijn (gumtree) of (gum arabic) als er niet staat dat het eetbaar is voor vegetariers dan is het haram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.